ALT OM VIDEBÆK

webmaster
Gert Mikkelsen
Rosenalle 72, 6920 Videbæk

Tlf. 40332584

e-mail : 6920videbaek@gmail.com

Kan evt. også kontaktes via mail til

 
 
 

 

Se mere om Alt om Videbæk

Portalen for Videbæk.  Alt om Videbæk er en hjemmeside som tilhører hele byen, alle byens borgere. www.videbaek.dk er uafhængelig af  forenings, erhvervs og økonomiske interesser. Alt om Videbæk arbejder for at fremme alle foreninger, klubber, erhvervsdrivende, og borgernes interesser.
Etableringen af Portalen for Videbæk , Alt om Videbæk er en direkte udløber af borgermøde der blev afholdt på Westergårds Hotel i oktober  2013. Du kan se video fra borgermødet her. Se video
Det er vores håb at mange af byens borgere vil medvirke til for alvor at sætte Videbæk på landkortet.
Det er vores intention og håb at hjemmesiden gerne skulle drives af hele byen. Alle er velkommen til at komme med indlæg, hjælpe til med hjemmesiden, og tage nye emner op både som forening, myndighed, erhvervsdrivende og som privat person.
Vores håb er at få en levende hjemmeside der bliver ved med at udvikle sig, i takt med at folk kommer med endnu flere initiativer og forslag som hjemmesiden kan bruges til.
Vi tør godt kalde Videbæk for en moderne og aktiv oase, byen der er tæt på det meste, porten mellem Midt og Vestjylland, byen hvor familien er i højsædet, byen hvor vi lever.
Alt om Videbæk er en god indgangsvinkel til at finde det man søger i byen. Der er en rubrik der indeholder nyttige  informationer. Der er en oversigt over Videbæks handel og erhvervsdrivende. Der er oversigt over klubber og foreninger.
Der er  en kalender med oversigt over aktiviteter i byen, kalenderen er en online kalender, det er den enkelte forening, klub, forretning eller erhvervsdrivende der selv får mulighed for at indrykke aktivitet eller arrangement i kalenderen.
Der er en nyheds oversigt så man kan holde sig opdateret med de lokale nyheder.

Opdateret den 31.10.2018

www.videbaek.dk  | Tlf.: 40332584 | 6920videbaek@gmail.com