KONTAKT OS

 
 
 
 
 

Kontakt til videbaek.dk

Videbæk Handel og Erhverv
Brogårdsvej 7, 6920 Videbæk
Tlf.: 28305585
info@6920.nu
 
Videbæk Borgerforening
20 82 63 18
bestyrelsen@videbaek-borgerforening.dk
 

LIDT OM - ALT OM VIDEBÆK

Portalen for Videbæk.  Alt om Videbæk er en hjemmeside som henvender sig til hele byen, alle byens borgere.

Hjemmesiden ejes af Videbæk Handel og Erhverv & Videbæk Borgerforening.

Alt om Videbæk arbejder for at fremme alle foreninger, klubber, erhvervsdrivende, og borgernes interesser.

Det er vores håb at mange af byens borgere vil medvirke til for alvor at sætte Videbæk på landkortet.
Det er vores intention, og håb at hjemmesiden gerne skulle drives af hele byen. Alle er velkommen til at komme med indlæg, hjælpe til med hjemmesiden, og tage nye emner op både som forening, myndighed, erhvervsdrivende og som privat person.

Vores håb er at få en levende hjemmeside der bliver ved med at udvikle sig, i takt med at folk kommer med endnu flere initiativer og forslag som hjemmesiden kan bruges til.

Vi tør godt kalde Videbæk for en moderne og aktiv oase, byen der er tæt på det meste, porten mellem Midt og Vestjylland, byen hvor familien er i højsædet, byen hvor vi lever.

Alt om Videbæk er en god indgangsvinkel til at finde det man søger i byen. Der er en rubrik der indeholder nyttige  informationer. Der er en oversigt over Videbæks handel og erhvervsdrivende. Der er oversigt over klubber og foreninger.

Der er  en kalender med oversigt over aktiviteter i byen, kalenderen er en online kalender, det er den enkelte forening, klub, forretning eller erhvervsdrivende der selv får mulighed for at indrykke aktivitet eller arrangement i kalenderen.

Opdateret den 14.07.2020

FIND OS