booked.net
 
+18
°
C
+18°
+13°
Videbæk
Mandag, 15
Tirsdag   +20° +12°
Onsdag   +18° +11°
Torsdag   +20° +14°
Fredag   +18° +11°
Lørdag   +19° +14°
Søndag   +23° +14°
Se 7-dages vejrudsigt
 
 Videbæk Aboret
Gl.Kongevej 1D, 6920 Videbæk

Om Videbæk


Foto fra Google.dk

Kort over Videbæk fra Google Maps

Videbæk er en by i Vestjylland med 4.300 indbyggere, beliggende 24 km vest for Herning, og 25 km øst for Ringkøbing. Byen hører til Ringkøbing-Skjern Kommune og ligger i Region Midtjylland.

Med sin beliggenhed i Ringkøbing . Skjern Kommunes østligste hjørne, finder du den attraktive forenings, handels- og erhvervsby Videbæk.

Det er en stor beslutning at flytte til et nyt område, eller vende tilbage efter en årrække væk fra byen, hvad enten man kommer som boligkøber eller lejer. Hvordan er naboerne, sker der noget, får vi vores drømme indfriet, er det en by hvor det er rart at være, hvordan bliver man modtaget, er der et aktivt foreningsliv, får man meget hus eller lejlighed for pengene, blot for at nævne nogle af de overvejelser mange går med  forud for en flytning.

Videbæk byder på mange aktiviteter, Videbæk Fritidscenter med bowlinghal, fitness, bowling og meget mere. Videbæk og lokalområdet byder på række spændende attraktioner og seværdigheder. Eksempelvis Jyllands Park Zoo, Vestjyllands Kunstpavillon, Laugesens Have og Kulsøen. Vi tør godt kalde Videbæk for en moderne og aktiv oase, byen med et aktivt foreningsliv, byen der er tæt på det meste, porten mellem Midt og Vestjylland, byen hvor familien er i højsædet - og så ligger motorvejen faktisk kun 20 km væk.!

Der er mange forskellige bomuligheder i Videbæk.

Der er rige muligheder for at få sit ønske opfyldt, uanset om man er til en bolig med udsigt, til en lille 1-værelses med eget køkken og bad, til parcelhuset i den stille sidegade, til det nye 200 m2 træhus på en lukket villavej, eller til den gamle patriciavilla med naturen lige ved bagdøren.

 

 
Videbæk Aboret. Se mere her.
Boliger til salg i Videbæk
 www.boligsiden.dk
Lejeboliger Bo Midtvest
 www.bomidtvest.dk
Lejeboliger i Videbæk
 www.boligportal.dk
Grunde til salg i Videbæk
     Ringkøbing - Skjern kommune
 
 
Grunde til salg i Videbæk
     Fra Ejendomsmægler
 
     EDC  Videbæk      Tlf. 97171299
     Nybolig  Videbæk Tlf. 97173966
 
 Offentlig transport
 Der er rigtig gode muligheder for at
 komme til og fra Videbæk med  offentlig transport.
 Daglig er der i øjeblikket tur / retur.
 Ringkøbing og Herning 25 afgange.  
 Skjern 8 afgange.